Sustav daljinskog nadzora temperature SensMax SensGuard omogućuje vam automatiziranu kontrolu temperature u uređajima za hlađenje, zamrzavanje i pečenje. Riječ je o mrežnom sustavu za nadzor temperature koji vas izvještava kada temperatura prijeđe dopušteni raspon i raznim drugim automatiziranim izvješćima za internu upotrebu i usklađenosti s propisima.IMATE PITANJA?UPITAJTE NAS/POGLEDAJTE VIDEO

Rezultati

Take care about trade mark image

Nudite svojim kupcima uvijek najbolje i svježe proizvode kako bi vaši kupci bili zadovoljni.


Perform preventive maintenance

Uz pomoć naših Sensmax sustava otkrijte probleme s vašim uređajima prije nego što se dogodi kvar na istima.


Save resources

Uštedite resurse. Imajte automatski postupak praćenja temperature i riješite se ručnih provjera temperature.


Fit regulatory compliance

Budite usklađeni sa zakonskim propisima. Dobijte sve informacije putem senzora temperature i vlage u internetskim izvješćima koja se lako koriste.

Opis sustava za nadzor temperature, vlažnosti hladnjaka i zamrzivača

SensMax nudi daljinski sustav za nadzor temperature i vlage SensGuard koji pruža cjelovit popis temperatura u hladnjacima. Održavanje optimalne temperature u hladnjacima i zamrzivačima omogućuje vam da kupcima nudite svježu hranu. Ako temperatura padne iznad ili ispod optimalnog raspona, može se dogoditi kvarenje hrane. Pokvareni proizvodi, nepridržavanje propisa, kvar opreme obično rezultira dodatnim troškovima. Dobit ćete obavijest ako temperaturni senzor otkrije da je temperatura hladnjaka izvan dopuštenog raspona. Daljinski nadzor temperature daje vam mogućnost da pravovremeno reagirate na nastale probleme.

Sustav za nadzor temperature i vlažnosti radi u stvarnom vremenu na otkrivanju problema dok su u ranoj fazi. Možete postaviti minimalne / maksimalne parametre raspona temperature i vlažnosti za svaki bežični senzor, kao i algoritam odmrzavanja hladnjaka za filtriranje radne temperature koja raste zbog vremena odmrzavanja. Daljinski senzori temperature i vlažnosti dizajnirani su za upotrebu u bilo kojoj opremi za zamrzavanje i hlađenje, kao i za tople vitrine i opremu za pečenje. Možete koristiti vodonepropusne senzore za nadzor s ugrađenom baterijom ili senzore s izmjenjivom baterijom i temperaturnom sondom. Molimo provjerite popis hardvera preporučenog za ovo rješenje u nastavku. 

Kako funkcionira sustav daljinskog nadzora temperature, vlažnosti?

Daljinski sustav za nadzor temperature i vlažnosti SensGuard se sastoji od tri komponente – bežičnih senzora temperature i vlažnosti, LAN / Internet gatewaya i softvera za internetsko izvještavanje. Bežični senzori očitavaju parametre temperature i vlažnosti i šalju ih mrežnom softveru za izvještavanje svakih 5 minuta. Bežični senzori za nadzor su uređaji na baterije koji rade do 5 godina prije sljedeće zamjene baterije. Možete odabrati razne senzore prema specifičnosti vašeg projekta. Postoje vodootporni senzori za nadzor temperature u standardnim rasponima od -20 ℃ … + 55 ℃ s ± 0,5 ℃ točnosti i razlučivosti 0,1,, ili temperaturni senzori sa sondom koji mogu mjeriti širok raspon temperatura. Data gateway prikuplja statističke podatke od (do 250 bežičnih senzora za nadzor u opsegu do 150 m). Ima kratkotrajnu sigurnosnu memoriju koja sprečava curenje podataka u slučaju kvara internetske veze.

Mrežni internetski softver za nadzor temperature i vlažnosti

Remote monitoring cloud software benefits

Online izvještavanje putem SensWeb prikazuje statističke podatke za svaki senzor temperature ili vlage ili skupinu senzora. Možete postaviti dopušteni raspon minimalne / maksimalne temperature i vlažnosti te sukladno tome primati obavijesti ako je neki od parametara izvan njih. Postoji mogućnost učitavanja mape trgovine i postavljanja senzora na određena mjesta koji vam pomažu u prepoznavanju problema u zamrzivačima. Postoji mogućnost korištenja značajke DigitalFilter koja pomaže u izračunavanju stvarne temperature proizvoda u zamrzivaču i izbjegavanju alarma uzrokovanih kratkotrajnim padom temperature kada kupac otvori vrata hladnjaka da izvadi proizvod.

Možete postaviti pojedinačne obavijesti putem e-pošte ili SMS-a (neobavezno) za svaki sustav koji se koristi u skladu s njegovom ulogom u tvrtki. Povoljni senzori temperature i vlažnosti, obrada podataka u stvarnom vremenu, kontrola parametara min / max, postavke odmrzavanja, fleksibilne obavijesti, senzor na karti, značajka DigitalFilter, povijest događaja, izvoz podataka čine SensGuard sustav ugodan za upotrebu u raznim projektima trgovačkih lanaca.

Snimke zaslona softvera za izvještavanje u cloud-u

Brošure sustava daljinskog nadzora temperature:

SensGuard_Temperature_control_leaflet_ENG_food_shop (PDF)  

SensGuard_Temperature_control_ENG_presentation_food_shop (PDF)