Brojači kupaca za maloprodajne trgovine pomažu vam otkriti broj potencijalnih kupaca koji posjećuju vaše maloprodajne prodavaonice. Jednostavan za instaliranje sustav s centraliziranim izvještavanjem i uvozom financijskih podataka s POS-ova za praćenje konverzija kupaca. Ovaj sustav brojanja kupaca najbolje odgovara maloprodajnim trgovinama.IMATE PITANJA? UPITAJTE NAS KLIKOM OVDJE!

Wireless devices

Uštedite vrijeme i novac instalirajući bežične senzore za brojanje kupaca kojima ne treba nikakvo kabliranje.


Reliable solution

Statistički podaci pouzdanog rješenja s brojača ljudi automatski se dostavljaju na poslužitelj pomoću LAN ili 3G pristupnika podataka, tako da nema potrebe za uključivanjem lokalnog osoblja u postupak prikupljanja i obrade podataka.


Flexible system architecture

Možete instalirati softver za izvještavanje na svoje poslužitelje ili koristiti portal za izvještavanje u oblaku SensMax.


Ready to use reports

Izvješća spremna za upotrebu. Više od 20 statističkih, analitičkih i financijskih izvještaja razvrstanih po satu, danu, tjednu, mjesecu, tromjesečju i godini.


Financial data import and data export

Uvoz financijskih podataka i izvoz podataka. Opcija za uvoz bilo kojeg formata podataka s POS-a, kao i ugrađeni alati za automatski izvoz statistike maloprodajnog prometa u bilo koji softver za izvještavanje treće strane (SAP, ORACLE, 1C, itd.).

Više detalja o sustavu brojanja ljudi

Maloprodajni sustav brojanja ljudi SensMax pomaže vam u praćenju broja potencijalnih kupaca koji posjećuju vaše prodavaonice. Brojači maloprodajnog prometa točno prate statistiku posjetitelja i kombiniraju je s financijskim podacima iz blagajni. Pomažu vam utvrditi koliki je prihod od prodaje ostvaren po posjetitelju i broju kupljene robe po posjetitelju. Ovi podaci pomažu pratiti učinkovitost prodajnog osoblja, analizirati uspjeh promotivnih aktivnosti i odrediti trendove posjeta kako bi se optimiziralo količinu osoblja potrebnog u trgovinama. Instaliranjem SensMax brojača imati ćete više podataka za poslovne odluke vezane uz marketinške aktivnosti, raspored rada osoblja i učinkovitost prodavača što dovodi do povećanja profitabilnosti i poboljšanja operativne učinkovitosti.

Senzori za brojanje kupaca su bežični uređaji, pa ih je lako instalirati bez ikakve potrebe za kabliranjem. Statistički podaci iz brojača prosljeđuju se središnjem poslužitelju putem LAN Interneta ili WiFi internetskih pristupnika. Možete pogledati statistiku prometa iz maloprodajnih trgovina u više od 20+ statističkih, analitičkih, administrativnih i financijskih izvještaja. Postoji mogućnost postavljanja uvoza financijskih podataka s POS-a pomoću ugrađenog konstruktora za uvoz podataka, kao i opcija za automatski izvoz podataka iz sustava za brojanje kupaca u bilo koji softver za izvještavanje treće strane u XML, CSV, MySQL formatima ili izvoz statistike putem API-ja s portala za izvještavanje u oblaku SensMax.

Za ovo rješenje možete koristiti nekoliko kombinacija uređaja.

Dvosmjerni mmWave senzori koji rade u stvarnom vremenu

SensMax TAC-B 

Dvosmjerni infracrveni senzori koji rade u stvarnom vremenu

SensMax D3 TIMESTAMP (LR or SLR modifications)

Dvosmjerni senzori

SensMax D3 (LR or SLR modifications)

Kako funkcionira sustav brojanja kupaca

People counters for retail stores

Sustav za brojanje kupaca sastoji se od tri komponente – bežičnih senzora koji se montiraju uz vrata za brojanje kupaca, pristupnika za prikupljanje podataka s senzora/brojača i softvera za izvještavanje koji prikazuje podatke s brojača na vratima u raznim izvješćima. To su bežični brojači koji broje prijelaze na ulazu u trgovinu i dostavljaju statističke podatke na središnji poslužitelj pomoću podatkovne veze svakih 20 minuta.

Senzori za brojanje kupaca rade pomoću standardnih AA baterija do dvije godine i imaju internu memoriju za sigurnosnu kopiju podataka po satu od 25 dana. Pristupnik podataka prikuplja statističke podatke i dostavlja ih na poslužitelj putem LAN ili WiFi veze. Postoje tri vrste uređaja koji broje kupce i prenositelji podataka za pohranu s različitih udaljenosti opsegom povezivanja 50m, 150m i 800m. Pristupnik podataka ima rezervnu memoriju za podatke od 2000 dana koje bilježi po satu.

Značajke softvera za izvještavanje

people counting software reports

Na slici iznad statistički podaci iz brojača kupaca prikazano u aplikaciji za izvještavanje unutar 20+ statistika spremnih za upotrebu, analitičkih i financijskih izvještaja. Postoji mogućnost instaliranja softvera za izvještavanje na vaše poslužitelje ili korištenja usluge izvještavanja u oblaku SensMax za obradu podataka.

Lokalni softver za brojanje kupaca daje mogućnost za uvoz financijskih podataka s POS-a i njihovo kombiniranje sa statistikom posjetitelja za stvaranje izvješća o konverziji. Možete izvesti podatke o brojanju kupaca u bilo koji softver za izvještavanje treće strane u XML, CSV ili MYSQL formatima podataka.

Aplikacija za izvješćivanje u oblaku pohranjuje podatke na SensMax poslužitelja, tako da ne trebate graditi lokalnu IT infrastrukturu za pohranu i obradu statističkih podataka. Softver za izvještavanje omogućuje vam provjeru statistike prometa kupaca, trendova posjeta, usporedbu razdoblja prije i nakon marketinških aktivnosti ili obuke prodajnog osoblja, provjeru stopa konverzije, vremena otvaranja i zatvaranja trgovina.