Sustav za nadzor temperature i vlažnosti staklenika pomaže vam u praćenju svih varijacija temperature i vlage (mrežno) i obavještava vas ako su kontrolirani parametri izvan dopuštenog raspona.POSTAVITE NAM PITANJE

Protect yields

Zaštitite prinos! Sustav će slati upozorenja u stvarnom vremenu prije nego što se mali problemi pretvore u značajne i skupe probleme.


Monitor anytime from anywhere

Nadgledajte objekt bilo kad i s bilo kojeg mjesta. Sustav vam omogućuje 24-satnu kontrolu oko vaših biljaka putem interneta.


Save time and resources

Uštedite vrijeme i resurse. Automatski sustav za Vas prati uvjete okoline, tako da nemate potrebe za ručnim praćenjem.


 Comply with regulatory requirements

Pridržavajte se regulatornih zahtjeva. Daljinsko nadgledanje pomaže vam u poštivanju regulatornih zahtjeva.


Waterproof devices

Vodootporni uređaji. Bežični senzori zaštićeni od prašine i vode za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Opis sustava daljinskog nadzora temperature za staklenike

 SensMax nudi sustav praćenja temperature i vlage za poboljšanje produktivnosti i izbjegavanje gubitka biljaka u slučaju bolesti koje su posljedica pogrešne mješavine temperature i vlage u staklenicima. Staklenici zahtijevaju odgovarajuće uvjete u okolini. Stoga su nadzor i kontrola vlage, temperature važni za optimalan rast usjeva i prevenciju bolesti. Sustav prati uvjete okoline 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu i šalje upozorenja u slučaju da zadani uvjeti temperature i vlage ispadnu iz optimalnih raspona. Povijest promjena raznih parametara možete mrežno pratiti.

Sustav za nadzor temperature i vlage pomaže vam u utvrđivanju problema u ranoj fazi i radi u stvarnom vremenu. Postoji mogućnost odabira pojedinačnih (min/max) parametara raspona temperature i vlažnosti za svaki bežični senzor, kao i podešavanje dopuštenog vremenskog raspona iz prepoznatih parametara. Ova značajka pomaže usredotočiti se na teške slučajeve, izbjegavajući uzbunjivanje mnogih nevažnih događaja. Bežični senzori temperature i vlažnosti su vodootporni i zaštićeni od prašine, tako da ih možete koristiti i u zatvorenom i u otvorenom prostoru. Za prijenos statističkih podataka u središnju bazu podataka možete koristiti LAN / Internet ili 3G / Mobile Internet gateways. Ovdje provjerite preporučeni hardver za svoj projekt.

Temperature and humidity control for greenhouses

Kako funkcionira sustav daljinskog nadzora?

Bežični senzori temperature i vlage zraka SensMax dizajnirani su da izdrže temperaturu i vlagu u staklenicima.  Raspon mjerenja temperature je od -20 ℃ .. + 55 ℃ s tolerancijom od 0,5 ℃, a raspon mjerenja vlage je od 0% do 100%, s ± 3,5%RH tolerancije. Senzori imaju ugrađenu bateriju koja traje do 5 godina. Senzori prikupljaju parametre iz okoline i šalju ih mrežno softveru svakih 5 minuta. Jedan gateway podržava do 200 bežičnih senzora vlage i temperature u radijusu od 150 m (ili do 500 m pomoću repetitora signala), tako da možete istovremeno pratiti nekoliko staklenika pomoću jednog gateway-a koji smanjuje troškove sustava.

Softver za nadzor temperature i vlažnosti

Greenhouses temperature and humidity monitoring software

Softver za mrežno izvještavanje prikazuje stvarne parametre temperature i vlažnosti za svaki senzor zasebno u intervalima od 5 minuta. Ako je neka od zadanih postavki izašla iz dopuštenog raspona i ostane tamo određeno vrijeme, dobit ćete obavijest e-poštom ili SMS-om (ovo je opcionalno). Iako bežični sustav za nadzor temperature SensGuard obavlja složene operacije nadziranjem stakleničkog prostora, instalacija bežičnih senzora traje nekoliko minuta.