Sustav za nadzor SensMax omogućuje automatizaciju kontrole temperature i vlage u skladištima radi smanjenja troškova grijanja i ventilacije, kao i za kontrolu parametara okruženja za skladištenje proizvoda i opreme.IMATE PITANJA? UPITAJTE NAS KLIKOM OVDJE!

Add value for customers

Osigurajte visokokvalitetne standarde usluga za skladištenje proizvoda.


Monitor anywhere & anytime

Kontrolirajte prostore i proizvode koji su tamo pohranjeni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu putem interneta.


Get notified

Primajte obavijesti svaki put kad temperatura ili vlaga prijeđu dopuštene parametre u stvarnom vremenu.


Lower costs

Smanjite troškove povezane s održavanjem HVAC sustava i spriječite skupu štetu na imovini ili uskladištenoj opremi.

Opis sustava za nadzor temperature i vlage za skladišta na daljinu

Sustav praćenja temperature i vlažnosti dragocjen je za skladišne tvrtke s logističkim procesima kontrole kvalitete. Instalacija senzora temperature i vlažnosti pokazuje njihovu predanost kvaliteti zaliha i dodatnoj vrijednosti za kupca te pomaže u razvijanju reputacije vrhunske tvrtke za skladištenje ili upravljanje nekretninama s visokim standardima usluge.

SensMax nudi pouzdani daljinski sustav za nadzor temperature i vlage za smanjenje troškova povezanih s održavanjem skladišta i skladištenjem proizvoda. Sustav daljinskog nadzora komercijalnih zgrada kontinuirano prikuplja podatke o razinama temperature i vlažnosti u stvarnom vremenu i alarmira korisnika kad god su razine temperature ili vlažnosti ispod ili iznad potrebnih standarda, čime se sprječava šteta na imovini i opremi u slučaju kvara na sustavima grijanja / hlađenja.

Sustav za nadzor temperature i vlažnosti pomaže vam u otkrivanju problema u ranoj fazi. Kontrolira parametre prostora u stvarnom vremenu i obavještava odgovorne osobe ako su neke od postavki iznad ili ispod dopuštenog raspona. Možete postaviti pojedinačne minimalne / maksimalne razine temperature i vlažnosti, kao i dopušteno vrijeme nedozvoljene vrijednosti za svaki senzor. Bežični senzori temperature i vlažnosti imaju certifikat zaštite od vode i prašine. Možete ih koristiti i za internu kontrolu i za kontrolu vanjskog skladišta. Podaci sa senzora za nadzor isporučuju se na mrežni portal za nadzor putem LAN / Internet prenositelja podataka.

remote temperature and humidity monitoring system for warehouses

Kako funkcionira sustav daljinskog nadzora?

Remote temperature and humidity system for warehouses. How it works?

Bežični senzori temperature i vlažnosti SensMax dizajnirani su za nadziranje temperature i vlažnosti u rasponu od -20 ℃ .. + 55 ℃ s tolerancijom od 0,5°C, a raspon mjerenja vlage je od 0% do 100%, s tolerancijom ± 3,5%RH . Senzori za nadzor su vodootporni i zaštićeni od prašine. Stoga ih možete koristiti za nadzor temperature i vlage kako za unutarnje tako i za vanjsko skladištenje proizvoda. Bežični senzori imaju ugrađenu nezapaljivu bateriju i rade do 5 godina. Senzori dostavljaju podatke mrežnom sustavu pomoću LAN / Internet prenositelja podataka. Jedan pristupnik podržava do 250kom bežičnih senzora unutar dometa 150m ili do 500m pomoću repetitora signala.

Mrežni softver za nadzor temperature i vlažnosti zraka

remote temperature and humidity monitoring for warehouses

Softver za mrežno izvještavanje prikazuje stvarna mjerenja parametra temperature i vlažnosti za svaki senzor zasebno u intervalima od 5 minuta. Postoji mogućnost učitavanja mape skladišta i postavljanja senzora na nju koji pomažu u prepoznavanju problematičnih područja. Ako su parametri temperature ili vlažnosti izašli iz dopuštenog raspona i ostaju tamo duže od dopuštenog vremena, primit ćete obavijest e-poštom ili SMS-om (nije obavezno). Stvarna očitanja možete vidjeti u stvarnom vremenu, kao i svu povijest događaja. Softver za internetsko izvješćivanje podržava pojedinačne rasporede obavijesti, kao i što možete odabrati koji objekti pripadaju kojem korisniku. Bežična instalacija sustava za nadzor temperature i vlage traje samo nekoliko minuta.